Vakantietijd

Lekker met het vliegtuig! Of durf je niet te vliegen en heb je misschien vliegangst. Neem dan Mimulus voor benoembare angsten. Verder kun je dit aanvullen met Aspen (vage angsten) en Rockrose (paniek) met Cherry plum (extreem gespannen). Heb je hier last van gekregen omdat er iets is gebeurd waarvan je enorm bent geschrokken dan kun je Star of betlehem toevoegen. Dit is voor trauma's - als je iets ergs hebt meegemaakt en dit maar niet uit je systeem krijgt. 

Een ander punt voor vooral kinderen is heimwee. Verlang je naar thuis en wil je eigenlijk liever niet weg dan kun je Honeysuckle nemen. Dit zorgt ervoor dat je het weer fijn vindt om in het Hier en Nu te zijn en dat je kan genieten van je vakantie. Dit kan goed gebruikt worden in combinatie met Chichory omdat kinderen met heimwee vaak nogal aan de moeder hangen. De remedie voor als je moeite hebt met loslaten (ook van personen) dan is Walnoot geschikt. 

Praktijk het Haagje - Veronique van den Dam - het haagje 22 - 6652 GD  Druten - tel. 0487 510001 of mobiel 06 - 3859 2992  / Rekeningnummer iban NL56 RABO 0112 9693 21 ten name van praktijk het Haagje Druten - Bic code RABONL2U - copyright Praktijk het Haagje - klik hier voor disclaimer.