Bach bloesem en weer naar school

Heeft jouw kind moeite met school? Kan hij of zij moeilijk wennen aan een nieuwe juf - nieuwe klas - nieuwe regels. Dan is Walnoot daarvoor de passende remedie. Nemen we Walnoot in dan kunnen we beter omgaan met vernieuwing en verandering. Walnoot is patroon doorbrekend (dus gedrag wat altijd vertoond wordt dat wordt doorbroken). En geeft energetische bescherming (drukte in de klas en last van anderen). Het zorgt ervoor dat we meer bij onszelf kunnen blijven en maakt standvastig. Dus je laat je niet afleiden door andermans mening maar blijft bij wat je zelf wilt. 

Kortom Walnoot maakt sterker en standvastig en laat ons soepeler omgaan met het onbekende - het nieuwe. 

Uiteraard is deze remedie te combineren met bijv. Mimulus voor benoembare angst - bijv. nieuwe klas en verlegenheid. Mimulus geeft moed en durf. 

Of Larch (faalangst) geeft meer zelfvertrouwen. Cerato maakt dat we meer op onszelf durven te vertrouwen op ons eigen gevoel. En Aspen maakt minder sfeergevoelig. Geeft vertrouwen in het leven dat het allemaal wel goed komt. Deze remedie is geschikt voor hele gevoelige kinderen die snel huilen. Samen met Walnoot maakt dit krachtiger. 

En tot slot is Centaury voor de zwakkere kinderen. Die over zich heen laten lopen en geen nee durven te zeggen. Wil je dat je kind wat sterker en wilskrachtiger naar school toe gaat geef dan Centaury. 

Praktijk het Haagje - Veronique van den Dam - het haagje 22 - 6652 GD  Druten - tel. 0487 510001 of mobiel 06 - 3859 2992  / Rekeningnummer iban NL56 RABO 0112 9693 21 ten name van praktijk het Haagje Druten - Bic code RABONL2U - copyright Praktijk het Haagje - klik hier voor disclaimer.