Herfst

Heerlijk - als de blaadjes van de bomen vallen - de kleuren van de herfst zijn prachtig! Maar niet iedereen vindt dit jaargetijde even prettig. Er zijn mensen die behoorlijk last kunnen hebben van bepaalde weersinvloeden. En dan met name de overgang van de zomer naar de herfst. Ook wel de najaarsdip genoemd. Of in iets ergere mate de winterdepressie. 

Bach remedies kunnen hierbij ondersteunen. Vooral Mustard - helpt bij sombere buien die je uit het niets kunnen overvallen. 

Deze bloesem zorgt ervoor dat je weer opgewekter wordt en dat je figuurlijk gezien de zon weer ziet schijnen. Evt. aan te vullen met Walnoot - helpt bij alle overgangsfasen - dus ook de overgang van zomer naar herfst. Of herfst naar winter. 

Om je te laten wennen aan het nieuwe (seizoen) en het oude los te laten. Verder kun je Gentiaan nemen (pessimisme / geeft optimisme en meer geloof in jezelf). En mocht je echt last hebben van zware depressieve gevoelens dan is Sweet Chestnut (tamme kastanje) de juiste bach bloesem. Als je alleen maar op bed blijft liggen en niets onderneemt dan neem je Wild Rose. En heb je vooral moeite in de ochtend om op gang te komen dan kun je Hornbeam (haagbeuk) nemen. Deze remedies mag je ook samenvoegen in 1 gebruikersflesje. En hiervan dagelijks 4 x per dag 4 druppels nemen. 

Is de situatie meer acuut neem dan Mustard puur en doe hiervan twee druppels in een glas water. Neem hiervan minimaal ieder uur een slokje uit het glas. Totdat u voelt dat er verbetering is. Daarna naar behoefte. 

Praktijk het Haagje - Veronique van den Dam - het haagje 22 - 6652 GD  Druten - tel. 0487 510001 of mobiel 06 - 3859 2992  / Rekeningnummer iban NL56 RABO 0112 9693 21 ten name van praktijk het Haagje Druten - Bic code RABONL2U - copyright Praktijk het Haagje - klik hier voor disclaimer.