Vertel een nieuw verhaal

Wil je dat je leven anders verloopt dan nu? Doe dan iets anders dan wat je tot nu toe deed. Anders blijf je hetzelfde aantrekken in je leven. Ergens moet er dus iets veranderen. Door actie te nemen of iets te veranderen aan je dagelijkse routine.  Als je altijd maar de oude vertrouwde dingen blijft doen dan krijg je ook altijd dezelfde oude vertrouwde routine.

Wil je daarentegen wat nieuws ontwikkelen onderneem dan actie. Blijf niet twijfelen of het wel de goede actie is. Dat zie je straks wel aan het resultaat. Je kunt eigenlijk niet falen. Wat dan nog als iets een keer wat minder goed uitpakt. Je hebt het in ieder geval geprobeerd. Maar als je niks probeert dan krijg je zeker geen veranderingen doorgevoerd. Dus kom op, en doorbreek de routine. En daarmee ook je leventje. Tenminste als het niet bevalt. Vind je je eigen leven heerlijk en ben je 100% tevreden dan hoef je dit artikel niet te lezen. Ga dan lekker door met wat je doet. 

Heb je veel moeite om je leven te doorbreken neem dan Walnoot (patroon doorbrekend en helpt om het oude vertrouwde los te laten). Of als je steeds maar weer hetzelfde gedrag herhaalt wat eigenlijk je niks verder brengt dan is Chestnut Bud een goede bloesem. Deze helpt om inzicht in eigen handelen te creëren. En om ander gedrag aan te leren. Misschien wat Larch erbij zodat je wat meer zelfvertrouwen en geloof in jezelf krijgt!

Praktijk het Haagje - Veronique van den Dam - het haagje 22 - 6652 GD  Druten - tel. 0487 510001 of mobiel 06 - 3859 2992  / Rekeningnummer iban NL56 RABO 0112 9693 21 ten name van praktijk het Haagje Druten - Bic code RABONL2U - copyright Praktijk het Haagje - klik hier voor disclaimer.