Online cursus - omgaan met angst en zorgen

NIEUW! Op dit moment ben ik druk bezig met het maken van een leeromgeving www.emotie-academie.nl waarin je vanaf 01 oktober 2018 mijn eerste online cursus ziet staan.

 

Door mijn werk met de bach bloesem therapie heb ik ontdekt dat veel klachten zijn terug te voeren op Angst. Het is een basis-emotie en als je er last van hebt kan het je hele leven beïnvloeden. 

Naar mijn idee is er dus het meest behoefte aan een cursus die je leert hoe je kan omgaan met je angsten. In mijn eerste cursus "Overwin je angst" - in 7 weken van Angst naar Vertrouwen" leer je er alles over. 

Je krijgt geluidsopnames met meditaties en visualisaties, werkbladen en checklists. De hele cursus is ook op je mobiel te volgen - fijn om dat je op die manier ook automatisch de meditaties via je mobiel kunt beluisteren. 

Zelf voelen - zelf ervaren en beleven - tot inzicht komen - patronen ontdekken - dat is het leerdoel. Op een speelse, luchtige manier. Je kunt kiezen uit:

  1. online cursus Basis 7 modules - 7 stappen - 7 weken - of alle lessen ineens ontvangen en in je eigen tempo volgen - de hele cursus bevat 28 lessen.

De cursus bestaat uit 7 modules: 

  1. Je angst in beeld
  2. Gedachten kracht
  3. Het energieveld
  4. Meditatie als kalmeringsmiddel
  5. Focus op vertrouwen
  6. Visualiseren kun je leren
  7. Een nieuw begin

Dus ..... heb je er genoeg van om altijd maar weer in de angst te schieten en te bedenken wat er allemaal mis kan gaan. Of ben je iemand die zich altijd maar zorgen maakt en dag en nacht loopt te piekeren. Dan is dit iets voor jou! Reken af met die negatieve gevoelens. Of liever gezegd leer er mee omgaan. De cursus is geschikt voor iedereen die in meer of mindere mate met angstige gevoelens en gedachten rond loopt. Of je nu last hebt van angst en of paniekaanvallen - van faalangst - of je altijd maar zorgen maakt. In deze methode leer je dit nare angstgevoel te transformeren in een veilig en vertrouwd gevoel. 

Alle kennis die ik in de loop der jaren heb opgebouwd heb ik hierin verwerkt. 

Je kan in je eigen tempo in je eigen tijd de cursus volgen - op de momenten dat het jou uit komt. Wil je de cursus in 7 weken volgen dan is dat ook mogelijk. Je krijgt dan iedere week een nieuwe module.

De online cursus wordt 01 oktober 2018 gelanceerd en kost ter introductie 97 euro. Wil je extra begeleiding in de vorm van rescue spray en 2 x een telefonisch consult met remedies dan kan dat ook - dit kost 147 euro incl. btw. 

 

Hieronder een korte sfeerimpressie wat je kunt verwachten van den cursus.

Heb je interesse in de cursus neem een kijkje op www.emotie-academie.nl of klik hier voor meer informatie. Of vul hieronder je naam in - ik houd je dan automatisch op de hoogte. Dit verplicht je uiteraard tot niets. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Praktijk het Haagje - Veronique van den Dam - het haagje 22 - 6652 GD  Druten - tel. 0487 510001 of mobiel 06 - 3859 2992  / Rekeningnummer iban NL56 RABO 0112 9693 21 ten name van praktijk het Haagje Druten - Bic code RABONL2U - copyright Praktijk het Haagje - klik hier voor disclaimer.