online cursus - van angst naar vertrouwen

Ik ben bezig met een leeromgeving te ontwikkelen (emotie-academie.nl) waarin je straks de keuze hebt uit verschillende online cursussen. Ik ga beginnen met het onderwerp waar volgens mij het meest behoefte aan is - namelijk het omgaan met angsten. De cursus heet dan ook "van angst naar vertrouwen". 

Je leert om vol vertrouwen in het leven te staan in plaats van een leven vol angsten te leiden. Met zo min mogelijk theorie maar boordevol interactieve oefeningen. Zelf voelen - zelf ervaren en beleven - zelf tot inzicht komen - patronen ontdekken - dat is het leerdoel. Op een speelse, luchtige manier zodat we er plezier in hebben. 

Er zijn verschillende vormen: 

1. cursus (ik doe het zelf)

2. cursus (verdieping / ondersteuning in de vorm van remedies - 3 maanden).

3. cursus (master / ondersteuning met coaching en remedies - 3 maanden). 

Dus ben jij het zat om je altijd maar zorgen te maken en overal beren op de weg te zien. Om altijd maar weer in de angst te schieten terwijl dat helemaal niet nodig is. Dan is dit iets voor jou. Reken af met die negatieve gevoelens. Of liever gezegd leer er mee omgaan. Ook voor jou is een mooi leven vol vertrouwen weg gelegd. Alle kennis die ik in de loop der jaren heb opgebouwd zal ik hierin verwerken. Mijn jarenlange ervaring en expertise ga ik in deze cursus inbouwen. Zodat jij op je eigen tempo in je eigen tijd de training kan volgen. Op de momenten dat het jou uit komt. Heb je interesse in de cursus vul dan hieronder je naam in - ik houd je dan automatisch op de hoogte. 

Praktijk het Haagje - Veronique van den Dam - het haagje 22 - 6652 GD  Druten - tel. 0487 510001 of mobiel 06 - 3859 2992  / Rekeningnummer iban NL56 RABO 0112 9693 21 ten name van praktijk het Haagje Druten - Bic code RABONL2U - copyright Praktijk het Haagje - klik hier voor disclaimer.