Bach bloesem - hooikoorts

Heb jij last van de pollen in de lucht - dit is weer de tijd ervoor! Ook hier kan bach bloesem wat betekenen. Je bekijkt het als allergie / irritatie. In de eerste plaats neem je Crab apple hiervoor (zie foto wilde appel = reiniger lichaam en geest). Verder kijk je hoe je je voelt. Raak je geïrriteerd en geprikkeld neem dan Impatiens. Ben je moe dan is Hornbeam een goede keuze. Deze laatste remedie geeft jou ook de kracht om het aan te kunnen. Mensen met hooikoorts kunnen behoorlijk moe / uitgeput raken door de klachten die het met zich mee brengt. Verder is Aspen perfect als je erg gevoelig bent. Ben je in het dagelijks leven een gevoelig persoon dan ben je vaak ook heel gevoelig voor weersinvloeden, of voor alles wat er zich om jou bevindt. Walnoot geeft extra (energetische) bescherming. Dus kijk goed naar je eigen karakter - hoe voel jij je hieronder? Ik geef wat voorbeelden maar het kan bijvoorbeeld ook dat je er boos om wordt (dat heb ik weer). In dat geval kun je beter nemen Holly (wordt openlijk boos) of Willow (voelt zich meer slachtoffer en moppert een beetje voor zich uit). Je zou het misschien niet zeggen maar soms is Beech een goede. Je ergert je dan echt letterlijk kapot aan die pollen in de lucht. Gelukkig mogen we 6 remedies mengen in 1 flesje. Je hoeft dus niet slechts 1 bloesem uit te kiezen. Kijk gewoon waar je je in herkent en stel dan een mix samen. Kom je er zelf niet uit vraag gerust mij om hulp. 

Praktijk het Haagje - Veronique van den Dam - het haagje 22 - 6652 GD  Druten - tel. 0487 510001 of mobiel 06 - 3859 2992  / Rekeningnummer iban NL56 RABO 0112 9693 21 ten name van praktijk het Haagje Druten - Bic code RABONL2U - copyright Praktijk het Haagje - klik hier voor disclaimer.