Bach bloesem - examentijd

Ben je gespannen en nerveus voor de examens? Neem bach remedies in voor meer zelfvertrouwen (zie foto / Larch bij faalangst). Ook is er Elm als je je tijdelijk overbelast voelt bij bijv. examen. Deze remedie kan ook helpen als je geneigd bent om een black out te krijgen. Dus je hebt bijv. heel goed geleerd maar tijdens het examen ben je ineens alles vergeten. Je weet het gewoon niet meer. Heeft niks te maken met intelligentie maar meer met dat je te gespannen bent. In dat geval helpt Elm dus. Heb je door het vele studeren last van mentale moeheid dan is Hornbeam (haagbeuk) de juiste bloesem voor jou. Dit geeft weer zin en motivatie en zorgt ervoor dat je weer lekker fit op staat in de ochtend. 

Ben je bang dat je het niet haalt neem Mimulus. En zit je teveel na te denken en te piekeren en heb je hoofdpijn gekregen van het vele studeren dan is White chestnut een mooie remedie om in je mix te doen. Ik heb ook kant en klare mixen bijv. voor betere concentratie en focus (top 10 mix nr. 8) en voor meer zelfvertrouwen (top 10 mix nr. 10). 

Of laat je puber de test doen - zodat hij zelf kan bepalen wat er bij hem past. 

Praktijk het Haagje - Veronique van den Dam - het haagje 22 - 6652 GD  Druten - tel. 0487 510001 of mobiel 06 - 3859 2992  / Rekeningnummer iban NL56 RABO 0112 9693 21 ten name van praktijk het Haagje Druten - Bic code RABONL2U - copyright Praktijk het Haagje - klik hier voor disclaimer.