examentijd

Ben je gespannen en nerveus voor de examens? Neem bach remedies in voor meer zelfvertrouwen (zie foto / Larch bij faalangst). Ook is er Elm als je je tijdelijk overbelast voelt bij bijv. examen. Deze remedie kan ook helpen als je geneigd bent om een black out te krijgen. Dus je hebt bijv. heel goed geleerd maar tijdens het examen ben je ineens alles vergeten. Je weet het gewoon niet meer. Heeft niks te maken met intelligentie maar meer met dat je te gespannen bent. In dat geval helpt Elm dus. 

Ben je bang dat je het niet haalt neem Mimulus. En zit je teveel na te denken en te piekeren en heb je hoofdpijn gekregen van het vele studeren dan is White chestnut een mooie remedie om in je mix te doen. Ik heb ook kant en klare mixen bijv. voor betere concentratie en focus (top 10 mix nr. 8) en voor meer zelfvertrouwen (top 10 mix nr. 10). 

Of laat je puber de test doen - zodat hij zelf kan bepalen wat er bij hem past.