Bach bloesem en onzekerheid

Heb jij faalangst? Moeite om ergens aan te beginnen omdat je bang bent dat het weer mislukt. Er zijn verschillende remedies die je hiervoor in kunt zetten. De belangrijkste is Larch = lariks voor meer zelfvertrouwen. Dit kun je nemen bij faalangst en bij angst om ergens aan te beginnen. Te combineren met Mimulus = voor benoembare angst zoals bijv. bang wat anderen zullen zeggen of bang om ergens op af te stappen. Dit werkt ook echt heel erg goed bij verlegenheid / sociale fobie. Mimulus geeft moed en durf. Ook voor kinderen die snel huilen en zich achter moeders rok verschuilen. 

Centaury neem je als je zo onzeker bent dat je over je heen laat lopen. Past goed bij kinderen die gepest worden. Deze bloesem maakt hen assertief en wilskrachtig. Je ziet dat je kind ineens op durft te komen voor zichzelf.

Laat je je teveel beïnvloeden door de buitenwereld dan kun je Walnoot innemen. Dit geeft energetische bescherming waardoor je je niet meer zo laat beïnvloeden door andermans mening. Goed om samen met Cerato te nemen. Deze bach bloesem is voor onzekere personen die niet op hun eigen intuïtie en gevoel durven af te gaan. Ze hebben eigenlijk een hele goede intuïtie maar durven en gewoonweg niet op te vertrouwen. Ze hebben veel bevestiging nodig en vragen vaak aan anderen: "wat vind jij ervan?"

Ik heb ook zelf een kant en klare mix samengesteld waar 6 remedies in zitten (Mimulus - Larch - Gentiaan - Cerato - Aspen- Walnoot) die je kunt nemen als je je onzeker voelt. Het geeft zelfvertrouwen en maakt krachtiger. Wil je deze mix (top 10 / mix nr. 10 zelfvertrouwen) bestellen dat kan hier

Bach bloesem therapie is een eenvoudige, veilige en zeer doeltreffende therapie. Zeer geschikt voor gevoelige mensen en kinderen. Zij reageren vaak snel op de druppels. Het gemiddelde gebruik voor de remedies is toch wel zeker enkele maanden. Maar je bepaalt uiteindelijk zelf wanneer je ermee wilt stoppen. Wil je een mix op maat bestellen dat kan hier. Bach bloesem therapie is een eenvoudige en veilige methode geschikt voor jong en oud. En in het bijzonder voor kinderen en gevoelige mensen. Zij reageren heel snel op de bloesems. Meer informatie www.praktijkhethaagje.nl 

Praktijk het Haagje - Veronique van den Dam - het haagje 22 - 6652 GD  Druten - tel. 0487 510001 of mobiel 06 - 3859 2992  / Rekeningnummer iban NL56 RABO 0112 9693 21 ten name van praktijk het Haagje Druten - Bic code RABONL2U - copyright Praktijk het Haagje - klik hier voor disclaimer.

Reactie schrijven

Commentaren: 0