Bach bloesem therapie - top 10 mixen

top 10 bach bloesem
top 10 bach bloesem

De herfst lijkt nu echt begonnen! Ik vind het een heerlijk jaargetijde maar niet iedereen wordt blij van de donkere maanden rondom de kerst. Zit je niet zo lekker in je vel en wil je van binnenuit verandering creëren - kies dan voor bach bloesem therapie. 

Van de meest voorkomende onderwerpen heb ik een top 10 gemaakt. Gewoon omdat het handig is. Een kant en klare bach bloesem mix bestaat uit 5 of 6 remedies die passen bij het thema. Er komt een etiket op het flesje (30 ml) met daarop je naam en de dosering. 

Hieronder kun je bijvoorbeeld rechtstreeks de mix voor angst en paniek bestellen.

Hierin zitten de remedies aspen - mimulus - rockrose - cherry plum - walnoot - star of betlehem. Deze mix is nog altijd het meest populair. Angst is een veel voorkomend probleem en de bloesems helpen je om je weer meer op Vertrouwen en Kracht te richten. Je kunt de bloesems het beste minimaal een paar maanden innemen. Zie hiervoor ook gebruiksaanwijzing

Wil je liever een bach bloesem mix op maat samenstellen dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Ieder persoon is uniek dus als je je niet herkent in bovengenoemde thema's dan kun je ook altijd advies vragen of de bach bloesem test doen. Je krijgt dan echt een mix op maat. 

 

Wil je meer begeleiding bij je angst- en paniekgevoelens dan heb ik voor jou een online cursus gemaakt - Van Angst naar Vertrouwen in 7 stappen - zelfstudie. 

Heb je interesse hierin en of wil je meer informatie of je aanmelden dan kan dat hier: 


Verder mag je altijd vrijblijvend een vraag stellen via het contactformulier

veronique van den dam - praktijk het haagje Druten - www.emotie-academie.nl - het haagje 22 - 6652 GD  Druten - tel. 06 3859 2992 - iban NL56 RABO 0112 9693 21 ten name van praktijk het Haagje Druten - copyright praktijk het haagje 2018