Bach bloesem therapie - herfstdip

De klok is verzet en de winterjas is uit de kast. Heerlijk toch! Of toch niet? Heb je moeite met opstaan, voel je je lusteloos en somber. Dan heb je misschien wel een herfstdip. Wist je dat je met bach bloesem therapie deze gevoelens aan kunt pakken. Heb je moeite met de overgang van herfst naar winter neem dan Walnoot. Dit is voor als je moeite hebt met overgangsfasen. Dus ook met de overgang van zomer naar herfst. Of herfst naar winter. Aanvullend kun je Mustard nemen. Voor sombere buien en lusteloosheid. Dit geeft weer je wat meer zonneschijn (geestelijk) en maakt wat opgewekter. Doordat er minder zonlicht in de herfst en winter is kun je een tekort aan vit. D oplopen en daardoor kun je je ook een beetje down voelen. Een goede tip is om lekker veel naar buiten te gaan om zoveel mogelijk (zon)licht op te vangen. Als aanvulling kun je nog nemen de remedie Crab apple - helpt samen met Walnoot om je lichaam te reinigen. En voel je je echt heel somber dan kun je Sweet chestnut erbij laten doen in je mix. Ben je totaal uitgeteld en ontzettend moe kies dan voor Olive - dit geeft kracht en herstel. Kijk gewoon hoe je je voelt en stem daar de remedies op af. Of vul het formulier bij - gratis advies - in en laat door mij iets samenstellen. Bach bloesem is een natuurlijk middel en mag gewoon gebruikt worden naast andere medicijnen. Dit heeft geen invloed hierop. Ook een ideale therapie voor kinderen. 


Nog een kleine reminder voor mijn online cursus "van Angst naar Vertrouwen" waar je je nog twee dagen kunt aanmelden voor de introductieprijs. Daarna gaat de prijs omhoog. 

Wil je lezen wat je allemaal krijgt bij de online cursus klik dan hier. 

Ik heb ook een aantal proeflessen vrijgegeven. De hele cursus bestaat uit 28 lessen maar je kan de eerste 3 lessen vrijblijvend inkijken (gratis minicursus) als je dat wilt.

Veronique van den Dam - praktijk het Haagje Druten - het haagje 22 - 6652 GD  Druten - mobiel 06 - 3859 2992 - www.emotie-academie.nl