bach bloesem voor tieners

Zit jij niet lekker in je vel? Bach bloesem therapie zorgt ervoor dat negatieve emoties worden omgebogen en helpt jou om je emotionele balans te vinden. 

Bach bloesems zijn natuurlijk en mild. Het ondersteunt en helpt jou om positiever in het leven te staan en om het beste uit jezelf te halen. Als je 's-morgens vrolijk op staat en je bent enthousiast om aan de dag te beginnen dan ziet de wereld er al een stuk beter uit. 

 

Er wordt tegenwoordig veel van de jeugd verwacht. Je hebt naast school, huiswerk, een sociaal leven en soms krijg je door de omstandigheden ook nogal wat te verwerken zoals bijvoorbeeld scheiding van je ouders, een verhuizing of blijven zitten op school. Het is heel fijn om dan de bach druppels te kunnen gebruiken. Het zorgt ervoor dat je je emoties op een goede manier verwerkt en dat je er niet in blijft hangen.

Met bach bloesem therapie kun je zeker niet alles voorkomen want het leven bestaat niet alleen maar uit rozengeur en maneschijn maar je kan de manier waarop je ergens mee om gaat er wel mee veranderen.

Het geeft vertrouwen, troost, kalmte en of motivatie - het geeft je op emotioneel niveau waar jij op moeilijke momenten behoefte aan hebt. Ik zelf vind het echt een top product. Vooral omdat het snel werkt en 100% natuurlijk is. 

Je kijkt dus naar hoe je reageert op situaties en hoe jij je hierbij voelt. Ben je bijvoorbeeld lusteloos, prikkelbaar of vaak boos dan zoeken we daar de juiste bloesems bij.

 1. Je kunt het beste persoonlijk langs komen voor een bach bloesem consult - maak hier een afspraak
 2. Je kan kiezen voor een kort consult 30 min. = 30 euro inclusief bach bloesem mix. Een extra mix kost 10 euro. 
 3. Voor een normaal consult 60 min. = 40 euro inclusief bach bloesem mix. 
 4. Je krijgt de bach bloesem mix dan meteen mee en er is voldoende tijd om jouw verhaal te doen en om vragen te stellen. 
 5. Mijn praktijk zit in Druten Gelderland / tussen Nijmegen en Tiel. 

Enkele voorbeelden wanneer je de bach bloesems kunt gebruiken:

 • je hebt weinig zelfvertrouwen of faalangst.
 • je hebt moeite met sociale contacten.
 • je bent rusteloos en prikkelbaar.
 • het wordt je allemaal teveel.
 • je wordt gepest en of hebt moeite om voor jezelf op te komen.
 • je hebt helemaal geen zin in school.
 • je bent hooggevoelig (hsp).
 • je hebt last van examenspanning.
 • je hebt iets traumatisch meegemaakt.
 • je hoofd zit helemaal vol en je kan je niet concentreren.
 • je zit niet lekker in je vel sinds de puberteit.
 • je weet niet wat voor studie of beroep je moet kiezen.

Dit zijn slechts voorbeelden - de mogelijkheden zijn echt oneindig.

Er mogen meerdere bloesems in 1 mix - max. 6 remedies plus rescue remedie. 

 

Het hangt af van jouw klachten / verhaal hoe vaak je het beste langs kunt komen voor een consult. Meestal is 3 maanden voldoende om zelf weer verder te kunnen. We plannen dan 3 afspraken in (1 x per maand). En soms is een eenmalig consult al genoeg. 

 

Ik zie je graag in mijn praktijk. Heb je nog vragen - dan hoor ik het graag. Neem hier contact op

Praktijk het Haagje - Veronique van den Dam - het haagje 22 - 6652 GD  Druten - tel. 0487 510001 of mobiel 06 - 3859 2992  / Rekeningnummer iban NL56 RABO 0112 9693 21 ten name van praktijk het Haagje Druten - Bic code RABONL2U - copyright Praktijk het Haagje - klik hier voor disclaimer.