de Winterdip

Hoe voel jij je in de wintermaanden? Het komt nogal eens voor dat mensen met het vallen van de blaadjes zich wat minder lekker voelen. Een beetje depri, wat somber, moeite met opstaan in de ochtend etc. Bach bloesems kunnen echt een goede ondersteuning bieden om de donkere wintermaanden door te komen. 

Hieronder staan enkele remedies die je in geval van een winterdip kan nemen.

Walnoot - de remedie voor overgangsfasen / dus ook van herfst naar winter. 

Mustard - als je plotseling wordt overvallen door sombere buien. 

Hornbeam - bij sombere gevoelens en lusteloosheid. 

Crab apple - reiniger lichaam en geest - een mooie remedie als extra aanvulling.

Olive - als je je heel erg moe en leeg voelt.

Wild Rose - als je passief en apatisch bent en geen enkele ambitie meer voelt.

Dit zijn nog maar enkele bloesems - je kijkt gewoon naar hoe je je voelt in de winter. Ben je somber, eenzaam of lusteloos? Kijk naar je emoties en zoek daar dan de juiste mix bij. Dat is het mooie van de bach bloesem therapie.

Je mag meerdere bloesems mengen in 1 mix. Maximaal 6 stuks en of rescue remedie. 

Je kunt bijvoorbeeld kijken bij 38 bach bloesems en dan voor jezelf wat bach remedies uitzoeken. Ik kijk altijd na of de bloesems wel bij elkaar passen en of ze wel aansluiten bij je klachten en problemen. Of kijk bij mijn top 10 mixen en zoek daar een kant en klare mix uit. Een goede mix voor de winterdip is mix nr. 05 Opgewekt. Je kunt deze hier bestellen

Een hele andere goede aanvulling als je je wat minder lekker voelt is om vit. D3 bij te slikken. Dit om het gebrek aan zonlicht op te heffen. D3 helpt om meer energie te krijgen en ook om vrolijker te worden. 

Vergeet niet om ook in de wintermaanden leuke dingen te doen zodat je jezelf qua energie weer kan opladen. Heel belangrijk dat je accu (energetische accu) goed gevuld blijft. Dus is het mogelijk plan dan gerust een dagje in voor jezelf waarbij je alleen maar leuke dingen doet. Wat doe jij eigenlijk graag? Waar krijg je energie van? Durf voor jezelf te kiezen! En neem daarnaast als ondersteuning de bach bloesems in. Zo kom jij gezond de winter door. 

Liefs, Veronique

www.praktijkhethaagje.nl 


Praktijk het Haagje - Veronique van den Dam - het haagje 22 - 6652 GD  Druten.