Fijne feestdagen

Bij deze wil ik je alvast hele fijne feestdagen wensen. Samen zijn met vrienden en familie, wat is er nou mooier dan dat! Het afgelopen jaar evalueren. Wat heeft 2019 jou gebracht? Was het een mooi jaar met hoogtepunten? Of een jaar met tegenslag en dieptepunten? Even stilstaan bij de mooie en minder mooie momenten van het afgelopen jaar.

En dan ... op naar 2020! Een nieuw, fris jaar met nieuwe mogelijkheden en nieuwe kansen.

Ik heb afgelopen week een cursus gevolgd bij Lonneke Vodegel (Regie over je Energie) en zij had een hele mooie quote.

In plaats van: "Wat wil ik bereiken" zeg je: "Wat wil ik ervaren!"

Dus welk gevoel wil jij ervaren in 2020? Als je dat gevoel toelaat en nu al voelt en je zet daarbij een intentie (zo wil ik me graag voelen in 2020) dan trek je die ervaringen met die gevoelens naar je toe (= Wet van Aantrekking). 

Dit soort energetische oefeningen behandel ik ook in mijn online cursus:

"van Angst naar Vertrouwen in 7 weken".

De cursus gaat over de Wet van Aantrekking en je leert je stap voor stap op meer Vertrouwen te richten. Ik heb nu een hele leuke aanbieding voor je. 

De oude aanbieding was geldig tot 01 januari - ik heb nu een nieuwe aanbieding.

Bestel je de online cursus dan krijg je er een gratis mix op maat ter waarde van 17 euro bij. 

Nou dan rest mij nog jullie allemaal te bedanken voor het afgelopen jaar en het in mij gestelde vertrouwen. Ik wens jullie oprecht vanuit mijn hart een TOP jaar. 

Dat al je wensen maar mogen uitkomen! 

Liefs, Veronique