Houd vol! Hoe doe je dat?


Houd vol! Dit hoor je dagelijks om je heen. Maar hoe? Nu de wereld stil staat en de mens op zoek is naar balans. Op dit moment gebeurt er zoveel. Zowel privé als zakelijk hebben we met tal van veranderingen te maken. Kinderen thuis les geven, binnenkort weer naar school. Werk, waar we het of heel druk hebben, of waar we juist niks meer te doen hebben. Het afstand houden tot elkaar. Soms geen contact met ouders. Het valt ons zwaar en het vergt veel van ons incasseringsvermogen. Voor de een meer als voor de ander, maar voor bijna heel Nederland is de impact enorm. 

Allerlei gevoelens komen er boven. De een wordt bang en heeft moeite met alle veranderingen, de ander wordt juist opstandig en voelt zich gefrustreerd. Ook op een crises reageert iedereen weer compleet anders. Bij bach bloesem therapie kijk je naar hoe iemand reageert en hoe diegene zich emotioneel voelt en daar worden de remedies op afgesteld.

Kijk in de lijst bij bach bloesem kiezen in welke eigenschappen jij jezelf herkent. 

Juist in deze nieuwe tijd zijn de bach bloesem remedies onmisbaar. Een 100% natuurlijk product en daarom ook heel geschikt voor onze kinderen. Neem bijv de top 10 mixen. Je kunt hier snel en eenvoudig kiezen welke mix bij je past. 

De bach bloesems zijn geschikt voor volwassenen, kinderen en huisdieren. Juist voor gevoelige mensen is dit een perfect middel. Je merkt meestal binnen enkele uren al verbetering. Een mix kost 12,50 euro per stuk. Vanaf 2 mixen gratis verzending. Meer informatie over bach bloesem therapie vind je bij mij op de website. www.praktijkhethaagje.nl


Stay Safe - Stay Home. 

Veronique

www.praktijkhethaagje.nl