dosering en gebruik

 

De dosering is 4 x per dag 4 druppels

 

U kunt de druppels rechtstreeks in de mond doen of eerst op de bovenkant van uw hand en dan in de mond. Het pipetje niet met de tong of speeksel in aanraking laten komen. De druppels mogen ook in het drinken worden gedaan (let op: bijv. bij kinderen dat ze dan wel het hele glas leeg drinken). 

 

Inname kunt u het beste verdelen in de ochtend, middag, avondeten en voor het naar bed gaan. 4 x per dag is het minimum aantal dat u de remedies inneemt. Het gaat erom dat het regelmatig wordt ingenomen. 

 

U mag het gebruikersflesje gewoon op het aanrecht zetten. Naar behoefte mag u de remedies (tijdelijk) ook vaker innemen. Bijv. elk uur. Bij heel warm weer (boven de 25 graden) kunt u het flesje in de koelkast bewaren (dit hoeft niet persé).

 

Met dit gebruikersflesje en bij normale dosering doet u circa 3 tot 4 weken. Het gemiddelde gebruik van de bloesems is enkele maanden. Maar uiteindelijk bepaalt u zelf natuurlijk hoe lang u door wilt gaan met het gebruik.

 

Overweegt u te stoppen dan kunt u halverwege een flesje een stopweek inlassen. Voelt u zich hier goed bij dan stopt u. Anders nog doorgaan. 

 

In een bach bloesem mix (30 ml) zit 

  • bronwater
  • 2 druppels van iedere pure remedie (merk dr. Bach)
  • en conserveringsalcohol (brandy) ca. 20 druppels (niet iedereen wil extra alcohol)

Heeft u moeite met de alcohol dan kunt u de druppels in hete thee gieten - door de hitte vervliegt de alcohol. 

U kunt ook aangeven dat u geen alcohol wilt - niet iedereen wil extra alcohol. Er is ook een mogelijkheid voor biologische appelcider in plaats van alcohol.

 

Een mix wordt klaargemaakt volgens de richtlijnen van het dr. Bach Centre in Engeland. 

 

Praktijk het Haagje - Veronique van den Dam - het haagje 22 - 6652 GD  Druten - tel. 0487 510001 of mobiel 06 - 3859 2992  / Rekeningnummer iban NL56 RABO 0112 9693 21 ten name van praktijk het Haagje Druten - Bic code RABONL2U - copyright Praktijk het Haagje  klik hier voor disclaimer.