ervaringen

Mevr. S. Peters:

Hallo Veronique, mijn complimenten voor je mooie nieuwe website. Het ziet er prachtig uit, goed leesbaar en veel interessante informatie. Ik wil je meteen even bedanken voor de altijd vriendelijke, snelle en goede service. 

 

Ilse van Leeuwen: 

Ik heb zeker wel baat bij jouw remedies! Geen nachtelijke duizelingen meer! Zou ik nog twee flesjes kunnen bestellen? 

 

Ik wil je graag laten weten dat de mixen die je voor ons hebt samengesteld super veel positief effect hebben! Wauw. Echt geweldig. Voor zowel mezelf als voor mijn zoontje. Voor mezelf is naar voren gekomen waarom ik het verleden moeilijk kan loslaten. En sinds ik dat weet ... is het gewoon weg! De ballast ervan. 

En mijn zoontje... wauw. Die is ook zo positief gegroeid. Meer zelfvertrouwen, en het allerbelangrijkste .. hij slaapt helemaal zelf door! De hele nacht. Dat ik er nog aan wennen moet. Super bedankt! 

 

Miranda:

ik wil even laten weten dat ik zeer tevreden ben. Meerdere malen iets besteld en altijd vlot antwoord en goed advies. Bedankt hiervoor.

 

Mike Peeters: 

Merk erg veel vooruitgang, stotter steeds minder, zelfs onder druk. Verbazingwekkend!

 

Mevrouw Tromp:

Onze dochter Jessica was een baby die veel huilde en onrustig sliep. Nadat ze met 20 maanden nog steeds erg onrustig sliep, kwam ik aan bach bloesem druppels. Ook kreeg ik een flesje bach bloesem voor mezelf. Hierna verbeterde de situatie al snel en kon Jessica alle indrukken die ze overdag op deed veel beter verwerken waardoor ze 's-nachts veel beter sliep. In ons gezin kwam vanaf dat moment de rust weer terug.

 

Ik wilde je even laten weten dat ik me, tot mijn grote verbazing echt super goed voel met de druppels! Ik gebruik ze nu krap aan twee weken. Ik ben al jaren (sinds mijn burn-out) aan het strijden met mijzelf om weer te kunnen genieten van mijn kinderen en alle andere dingen in mijn leven. Ik voel me heerlijk energiek en heb het gevoel weer mijn oude ik te kunnen zijn! Ik ben altijd sceptisch geweest wat homeopathie betreft, maar dit spul werkt echt en heeft geen vervelende bijwerkingen. Ook mijn omgeving reageert heel positief en zien heel duidelijk verandering bij mij, zonder dat ze weten dat ik de druppels gebruik. Ontzettend bedankt hiervoor!

 

Jacqueline: 

Nog even een bedankje voor de aandacht en wat fantastisch dat de druppeltjes zo snel werken! Eindelijk een goede ondersteuning tijdens mijn nazorg zal ik maar zeggen. Tot over twee maanden dan laat ik je weten hoe het verder gegaan is.

 

R. Opsteeg:

Graag neem ik van de bach een mengsel van Mimulus om gemakkelijk onder andere mensen te zijn samen met Elm om alles aan te kunnen, voor als alles te veel wordt. Fijn dat je zo snel de juiste remedies kunt vinden. Bedankt voor je begeleiding bij de keuze. 

 

Anoniem:

Ik wil je bedanken voor de juiste samenstelling van de bach bloesems. Ik ben nu twee weken bezig en zie al verandering. Het lijkt alsof ze meer durft, minder stress over school, en meer geniet!! Thuis doe ik er ook meer aan om nog meer open te staan voor haar gevoelens, samen mandala's kleuren, voorlezen en de dag doornemen. Heb poppetjes getekend met blijde, boze, verdrietige, gelukkige onzekere en geschrokken gezichtjes erop. Twee weken geleden wees mijn dochter nog regelmatig een verdrietig of onzeker gezichtje aan, maar nu steeds vaker een blij gezichtje.

 

De heer H. Lindeboom:

Ik ben al jaren een dankbaar afnemer van de bach druppels waardoor ik van een onzekere stotteraar een normaal mens ben geworden die wel kan zeggen dat hij voor 99% geen stotteraar meer is.

 

Mevrouw R. Satijn:

Het gaat goed met het slapen. We zijn erg enthousiast over de druppels en de samenstelling. 

 

Super service elke keer weer. En bij mijn jongste werkt het geweldig goed. Kreeg net een mailtje van de juf van mijn zoontje of zijn medicatie was veranderd. Zijn flesje was leeg en ik gebruikte het (nog dichte) flesje van zijn broer die niet meer wilde nemen. Zaten 4 van de 6 dezelfde dingen in. De juf vond hem ineens zo onrustig. Bizar dat het zo'n verschil maakte bij hem. Ben blij dat we dit gevonden hebben en voor de snelle service elke keer.

 

Francis:

Ik wil even doorgeven dat de samenstelling van de druppels echt heel fijn is. Heb nagenoeg geen opvliegers meer, en ook andere klachten zijn vele malen minder. Echt toppie!

 

Mevrouw N. Hartgers:

Ben erg blij met de bach. Het gaat stukken beter met ons gezin. Dank daarvoor.

 

Mevrouw R. Eijkmans:

Een tijd geleden kreeg ik hele heftige paniekaanvallen. Veronique vertelde me dat de bach bloesem remedies wellicht konden helpen. Zo maakte ik voor de eerste keer kennis met bach bloesems. Veronique stelde een mix voor mij samen en ik gebruikte dat 4 x per dag. Na 1 week merkte ik al een enorm groot verschil en na een week of 8 ben ik gaan afbouwen omdat ik de paniekaanvallen onder controle had. Ik nam er ook rescue spray bij. Ik ben heel erg blij dat ik de bach heb leren kennen. Het heeft mij enorm geholpen.

Praktijk het Haagje - Veronique van den Dam - het haagje 22 - 6652 GD  Druten - tel. 0487 510001 of mobiel 06 - 3859 2992  / Rekeningnummer iban NL56 RABO 0112 9693 21 ten name van praktijk het Haagje Druten - Bic code RABONL2U - copyright Praktijk het Haagje - klik hier voor disclaimer.