Ervaringen bach bloesem


Merlijn: 

Inmiddels heb ik de Bach bloesem een maandje gebruikt en ik ben positief verrast over het effect. Na een week voelde ik mij met name op emotioneel niveau een stukje opgeknapt, meer positief gestemd en dergelijke. Daardoor is het langzaam aan lichamelijk ook een stukje beter gegaan. Ik heb nog wel een lange weg te gaan maar voor nu is de vooruitgang prima. 

  

Mevrouw G. Eggink: 

Graag wil ik opnieuw een potje met onderstaande mix bestellen. 

Ruben reageert er heel goed op, de juf zegt het ook. Een heel ander kind in de klas!

 

Mevrouw S. Perez: 

Voor de vakantie zijn we begonnen met de bach druppels voor mijn dochtertje. Ik ben echt enorm tevreden. Ze is veranderd in een blij en opgewekt meisje en ook op het kinderdagverblijf merken ze echt een groot verschil. Sinds we de bach bloesem mix gebruiken heeft ze nu zelfs de rust om alleen te spelen.

 

Madelief: 

Ben zeer tevreden. Werkt supergoed! 

 

Sinds onze zoon de druppels gebruikt, hebben we een compleet ander kind gekregen. Natuurlijk is er nog weleens wat, maar het is nu hetzelfde als bij andere gezinnen. Een ware verademing voor hemzelf en zeer zeker ook voor de rest van het gezin. Ik kan het echt iedereen aanraden!

 

Anoniem: 

Ik voel me veel beter vergeleken met een paar weken geleden. Voel me minder angstiger, rustiger en kan beter en sneller bij mezelf blijven. Ik kan nog wel huilen en dat is prima, voel me daarna een stuk rustiger. Graag zou ik met de druppels willen doorgaan. 

 

Ellen: 

Ik heb een positieve ervaring met de remedie die ik gekregen heb. De eerste drie dagen werd het piekeren minder maar kon ik wel erg slecht slapen. Daarna ging alles steeds een beetje beter en kon ik het geleidelijk afbouwen. Bij een minder moment nam ik het weer en dan merkte ik ook weer verbetering. 

 

Mevrouw S. Peters:

Hallo Veronique, mijn complimenten voor je mooie nieuwe website. Het ziet er prachtig uit, goed leesbaar en veel interessante informatie. Ik wil je meteen even bedanken voor de vriendelijke, snelle en goede service.

 

Esther H.:

Silas heeft een veel rustiger hoofd en geen migraine klachten meer gehad. Echt blij mee. 

 

Anoniem: 

Ik wil je graag laten weten dat de mixen die je voor ons hebt samengesteld super veel positief effect hebben! Wauw. Echt geweldig. Voor zowel mezelf als voor mijn zoontje. Voor mezelf is naar voren gekomen waarom ik het verleden moeilijk kan loslaten. En sinds ik dat weet ... is het gewoon weg! De ballast ervan. 

En mijn zoontje... wauw. Die is ook zo positief gegroeid. Meer zelfvertrouwen, en het allerbelangrijkste .. hij slaapt helemaal zelf door! De hele nacht. Dat ik er nog aan wennen moet. Super bedankt! 

 

Anoniem:  

Eind maart heb ik een flesje bach bloesem voor mijn paard Baska besteld. Ik wil je graag laten weten dat het erg goed aanslaat. Ze is een stuk rustiger en ik merk zeker wel dat het iets doet bij haar. Ik ben er tot nog toe erg blij mee, dat wilde ik je toch even laten weten. 

 

Miranda:

ik wil even laten weten dat ik zeer tevreden ben. Meerdere malen iets besteld en altijd vlot antwoord en goed advies. Bedankt hiervoor.

 

Eljee Spirituele praktijk: 

Je hebt een overzichtelijke website en alles is duidelijk verwoord. 

 

Hellen Vis: 

Ik ben heel tevreden! Ik kan gemakkelijk een remedie uitzoeken die bij mij past. De informatie is heel duidelijk. Mailcontact ervaar ik ook als heel prettig!

 

Nancy: 

Ik vind je advies erg fijn. Je bent erg betrokken bij mijn gevoelens en bij wat ik nodig heb aan ondersteuning. Sinds ik bach bloesem gebruik voel ik me veel rustiger. 

 

Mevrouw Tromp:

Onze dochter Jessica was een baby die veel huilde en onrustig sliep. Nadat ze met 20 maanden nog steeds erg onrustig sliep, kwam ik aan bach bloesem druppels. Ook kreeg ik een flesje bach bloesem voor mezelf. Hierna verbeterde de situatie al snel en kon Jessica alle indrukken die ze overdag op deed veel beter verwerken waardoor ze 's-nachts veel beter sliep. In ons gezin kwam vanaf dat moment de rust weer terug.

 

Anoniem: 

Ik wilde je even laten weten dat ik me, tot mijn grote verbazing echt super goed voel met de druppels! Ik gebruik ze nu krap aan twee weken. Ik ben al jaren (sinds mijn burn-out) aan het strijden met mijzelf om weer te kunnen genieten van mijn kinderen en alle andere dingen in mijn leven. Ik voel me heerlijk energiek en heb het gevoel weer mijn oude ik te kunnen zijn! Ik ben altijd sceptisch geweest wat homeopathie betreft, maar dit spul werkt echt en heeft geen vervelende bijwerkingen. Ook mijn omgeving reageert heel positief en zien heel duidelijk verandering bij mij, zonder dat ze weten dat ik de druppels gebruik. Ontzettend bedankt hiervoor!

 

Jacqueline: 

Nog even een bedankje voor de aandacht en wat fantastisch dat de druppeltjes zo snel werken! Eindelijk een goede ondersteuning tijdens mijn nazorg zal ik maar zeggen. Tot over twee maanden dan laat ik je weten hoe het verder gegaan is.

 

R. Opsteeg:

Graag neem ik van de bach een mengsel van Mimulus om gemakkelijk onder andere mensen te zijn samen met Elm om alles aan te kunnen, voor als alles te veel wordt. Fijn dat je zo snel de juiste remedies kunt vinden. Bedankt voor je begeleiding bij de keuze. 

 

Anoniem:

Ik wil je bedanken voor de juiste samenstelling van de bach bloesems. Ik ben nu twee weken bezig en zie al verandering. Het lijkt alsof ze meer durft, minder stress over school, en meer geniet!! Thuis doe ik er ook meer aan om nog meer open te staan voor haar gevoelens, samen mandala's kleuren, voorlezen en de dag doornemen. Heb poppetjes getekend met blijde, boze, verdrietige, gelukkige onzekere en geschrokken gezichtjes erop. Twee weken geleden wees mijn dochter nog regelmatig een verdrietig of onzeker gezichtje aan, maar nu steeds vaker een blij gezichtje.

 

De heer H. Lindeboom:

Ik ben al jaren een dankbaar afnemer van de bach druppels waardoor ik van een onzekere stotteraar een normaal mens ben geworden die wel kan zeggen dat hij voor 99% geen stotteraar meer is.

 

Mevrouw R. Satijn:

Het gaat goed met het slapen. We zijn erg enthousiast over de druppels en de samenstelling. 

 

Anoniem: 

Super service elke keer weer. En bij mijn jongste werkt het geweldig goed. Kreeg net een mailtje van de juf van mijn zoontje of zijn medicatie was veranderd. Zijn flesje was leeg en ik gebruikte het (nog dichte) flesje van zijn broer die niet meer wilde nemen. Zaten 4 van de 6 dezelfde dingen in. De juf vond hem ineens zo onrustig. Bizar dat het zo'n verschil maakte bij hem. Ben blij dat we dit gevonden hebben en voor de snelle service elke keer.

 

Francis:

Ik wil even doorgeven dat de samenstelling van de druppels echt heel fijn is. Heb nagenoeg geen opvliegers meer, en ook andere klachten zijn vele malen minder. Echt toppie!

 

Mevrouw N. Hartgers:

Ben erg blij met de bach. Het gaat stukken beter met ons gezin. Dank daarvoor.

 

Mevrouw R. Eijkmans:

Een tijd geleden kreeg ik hele heftige paniekaanvallen. Ik hoorde dat bach remedies wellicht konden helpen. Zo maakte ik voor de eerste keer kennis met bach bloesems. Veronique stelde een mix voor mij samen en ik gebruikte dat 4 x per dag. Na 1 week merkte ik al een enorm groot verschil en na een week of 8 had ik mijn paniekaanvallen onder controle. Ik nam er ook rescue spray bij. Dat is heel fijn om altijd bij te dragen in geval van nood. Ik ben heel erg blij dat ik de bach heb leren kennen. Het heeft mij enorm geholpen. 

 

Manuela Braam:

Ik heb de bach remedies genomen voor mijn vliegangst en ik vind het geweldig spul dat echt heel goed werkt. Ik heb het ingenomen tijdens mijn vliegreis vorig jaar van Zürich naar Londen. 

Ik woon in Zwitserland en bij ons is het heel normaal om bach blüten te gebruiken. Je gaat gewoon naar de natuurwinkel en laat iets klaarmaken. Maar in dit geval heb ik mijn vriendin Veronique iets laten maken voor mijn paniek tijdens het vliegen. Als ik het gebruik zit ik een stuk relaxter in het vliegtuig. 


hornbeam = haagbeuk
hornbeam = haagbeuk

goede service, snelle levering, 100% betrouwbaar en beste prijs garantie


www.praktijkhethaagje.nl