dosering en gebruik

Dosering is 4 x per dag 4 druppels innemen. Rechtstreeks uit het flesje (pipetje niet aanraken met de tong) of eerst in drinken doen. 

Je verdeelt de dosering over de hele dag. Dus 4 druppels in de ochtend - middag - avondeten - voor het naar bed gaan. Het gaat erom dat het regelmatig wordt ingenomen. Vergeet je het een keer dan neem je de volgende keer 8 druppels, dus de dubbele dosering. 

 

Je mag het gebruikersflesje gewoon op het aanrecht zetten. Naar behoefte mag je de remedies (tijdelijk) ook vaker innemen. Bijv. elk uur. Het enigste nadeel is dat je flesje eerder leeg is. Bij heel warm weer (boven de 25 graden) mag u het flesje in de koelkast bewaren.

 

Wanneer je iets merkt van de werking is voor iedereen verschillend maar meestal binnen enkele dagen tot zeker binnen twee weken. Het gemiddelde gebruik van de bloesems is enkele maanden. Maar uiteindelijk bepaalt u zelf natuurlijk hoe lang u door wilt gaan met het gebruik. Met dit gebruikersflesje en bij normale dosering doe je circa 3 tot 4 weken. 

 

Overweegt u te stoppen dan kunt u halverwege een flesje een stopweek inlassen. Voelt u zich hier goed bij dan stopt u. Anders nog doorgaan. 

 

In een bach bloesem mix (30 ml) zit 

  • bronwater
  • 2 druppels van iedere pure remedie (merk dr. Bach)
  • en conserveringsalcohol (brandy) ca. 20 druppels (niet iedereen wil extra alcohol)

Heeft u moeite met de alcohol dan kunt u de druppels in hete thee gieten - door de hitte vervliegt de alcohol. 

U kunt ook aangeven dat u geen alcohol wilt - niet iedereen wil extra alcohol. Er is ook een mogelijkheid voor biologische appelcider in plaats van alcohol.

 

Houdbaarheid: 

Een mix is na opening maximaal 3 maanden houdbaar. U kunt het dus niet onbeperkt blijven gebruiken. Het is een gebruikersflesje en de bedoeling dat u het bij normale dosering binnen 4 weken op heeft. 

 

Een mix wordt klaargemaakt volgens de richtlijnen van het dr. Bach Centre in Engeland. 

Praktijk het Haagje - Veronique van den Dam - het haagje 22 - 6652 GD  Druten - mobiel 06 - 3859 2992  / Rekeningnummer iban NL56 RABO 0112 9693 21 ten name van praktijk het Haagje Druten - Bic code RABONL2U - copyright Praktijk het Haagje - klik hier voor disclaimer.