Dosering + gebruik


 

De dosering is 4 x per dag 4 druppels innemen.

 

Rechtstreeks uit het flesje (pipetje niet aanraken met de tong) of eerst in drinken doen. 

Je verdeelt de dosering over de hele dag. Dus 4 druppels in de ochtend - middag - avondeten - voor het naar bed gaan. Het gaat erom dat het regelmatig wordt ingenomen. Vergeet je het een keer dan neem je de volgende keer 8 druppels, dus de dubbele dosering. 

Je mag het gebruikersflesje gewoon op het aanrecht zetten. Naar behoefte mag je de remedies (tijdelijk) ook vaker innemen. Bijv. elk uur. Het enigste nadeel is dat je flesje eerder leeg is. Bij heel warm weer (boven de 25 graden) mag je het flesje in de koelkast bewaren.

 

Werking: 

Wanneer je iets merkt van de werking is voor iedereen verschillend maar meestal binnen enkele dagen tot zeker binnen twee weken. Het gemiddelde gebruik van de bloesems is enkele maanden. Maar uiteindelijk bepaal je zelf natuurlijk hoe lang je door wil gaan met het gebruik. Met dit gebruikersflesje en bij normale dosering doe je circa 3 tot 4 weken. 

 

Stoppen:

Overweeg je om te stoppen dan kun je halverwege een flesje een stopweek inlassen. Voel je je hier goed bij dan stop je. Anders nog doorgaan. 

Onderstaand etiket komt er op het flesje. Graag de naam doorgeven welke op het etiket moet komen. Inhoud:

In een bach bloesem mix (30 ml) zit:

  • bronwater
  • 2 druppels van iedere pure remedie (merk dr. Bach)
  • conserveringsalcohol (brandy) ca. 20 druppels (niet iedereen wil extra alcohol)

Heb je moeite met de alcohol dan kun je de druppels in hete thee gieten - door de hitte vervliegt de alcohol. 

Je mag ook aangeven dat je geen alcohol wilt - niet iedereen wil extra alcohol. Er is ook een mogelijkheid voor biologische appelcider in plaats van alcohol.

 

Houdbaarheid:

Een mix is na opening maximaal 3 maanden houdbaar. Je kunt het dus niet onbeperkt blijven gebruiken. Het is een gebruikersflesje en de bedoeling is dat je het bij normale dosering binnen 4 weken op hebt.

Een mix wordt klaargemaakt volgens de richtlijnen van het dr. Bach Centre in Engeland. 


goede service, snelle levering, 100% betrouwbaar en beste prijs garantie


www.praktijkhethaagje.nl