bach bloesem remedies kinderen

bach bloesem voor kinderen en tieners

Het gaat heel erg goed op school - mijn kind is veel opgewekter - onze dochter wordt niet meer zo snel boos om alles - ik ben blij dat ik mijn kind kan ondersteunen met druppels - onze zoon is veel rustiger en minder opvliegend sinds hij de mix nr. 7 kalmte gebruikt - dankzij de bach remedies heeft mijn kind weer zelfvertrouwen - het slapen gaat heel erg goed, mijn dochter slaapt de hele nacht door.

 

Dit zijn slechts enkele positieve reacties van ouders die ik regelmatig te horen krijg - kijk ook bij ervaringen voor reviews. Het fijne van bach bloesems is dat het een natuurlijk middel is. En daarom bij uitstek geschikt voor kinderen. 

Kan jouw kind wel een steuntje in de rug gebruiken? De bach bloesems zijn zeker geschikt voor kinderen. Bach bloesems zijn natuurlijk en mild. Het helpt kinderen om positiever in het leven te staan en om het beste uit hen zelf te halen. Als je 's-morgens vrolijk op staat en je bent enthousiast om aan de dag te beginnen dan ziet de wereld er ineens een stuk beter uit. 

 

Er wordt tegenwoordig veel van onze kinderen verwacht. Ze hebben school, huiswerk, een druk sociaal leven en soms krijgen ze door de omstandigheden ook nogal wat te verwerken (bijv. scheiding, verhuizing, blijven zitten, verkering die uit is, ziekte van broertje of zusje). Het is heel fijn om dan de bach druppels te kunnen gebruiken. Het zorgt ervoor dat we onze emoties op een goede manier verwerken en dat we er niet in blijven hangen. We kunnen er zeker niet alles mee voorkomen (het leven bestaat niet alleen maar uit rozegeur en maneschijn) maar je kan de manier waarop je ergens mee om gaat er wel mee veranderen. Het geeft vertrouwen, troost, kalmte, motivatie precies waar we op moeilijke momenten behoefte aan hebben. Ik zelf vind het echt een top product. Vooral omdat het snel werkt en 100% natuurlijk is. 

 

Je kijkt dus naar hoe je kind reageert op situaties en hoe hij of zij zich voelt. Gedraagt hij zich lusteloos, prikkelbaar of is je kind vaak boos - zoek daar dan de bloesems bij.

 1. Wil je zelf iets samenstellen voor je kind (of samen met je kind) - doe dan de - bach bloesem test
 2. Heeft u wat hulp nodig - dan stel ik een bach bloesem mix voor uw kind samen. Vul het formulier in bij vragenlijst - mix voor kinderen.
 3. Heeft u best veel vragen dan kunt u beter kiezen voor een - telefonisch consult

Enkele voorbeelden wanneer je de bach bloesems kunt gebruiken:

 

Mijn kind (of puber)

 • wordt gepest 
 • kan moeilijk afscheid nemen
 • heeft moeite met sociale contacten 
 • is rusteloos en prikkelbaar 
 • heeft geen zin in school 
 • kan niet wennen aan zijn nieuwe school, moeite met verandering
 • moeite bij examenspanning 
 • denkt teveel na en heeft moeite om zich te focussen 
 • gedraagt zich sinds de puberteit opstandig 
 • weet niet wat voor studie of beroep hij moet kiezen

Dit zijn slechts voorbeelden - de mogelijkheden zijn echt oneindig. 

 

U kunt er ook voor kiezen dat u géén extra alcohol voor uw kind in het flesje wilt (in het bestelproces bij opmerkingen kunt u dit aangeven). 

 • Ga bij klachten altijd eerst naar de huisarts voor een juiste diagnose

Praktijk het Haagje - Veronique van den Dam - het haagje 22 - 6652 GD  Druten - tel. 0487 510001 of mobiel 06 - 3859 2992  / Rekeningnummer iban NL56 RABO 0112 9693 21 ten name van praktijk het Haagje Druten - Bic code RABONL2U - copyright Praktijk het Haagje - klik hier voor disclaimer.