online cursus - overwin je angst!

NIEUW! Online cursus - van Angst naar Vertrouwen in 7 weken. Door mijn werk als bach bloesem consulente merk ik dat veel klachten zijn terug te voeren op Angst. Het is een basis-emotie en als je er last van hebt dan kan het je hele leven beïnvloeden. 

In mijn  cursus "Overwin je angst - in 7 weken van Angst naar Vertrouwen" leer je alles over hoe je het beste kunt omgaan met angst. 

Je krijgt geluidsopnames met meditaties en visualisaties, werkbladen, een quiz en checklists. De hele cursus is ook op je mobiel te volgen - fijn om dat je op die manier ook automatisch de meditaties via je mobiel kunt beluisteren. 

Zelf voelen - zelf ervaren en beleven - tot inzicht komen - patronen ontdekken - dat is het leerdoel. Op een speelse, luchtige manier. Je kunt kiezen uit:

  • online cursus - zelfstudie - 7 modules - 7 stappen - 7 weken - of alle lessen ineens ontvangen en in je eigen tempo volgen - de hele cursus bevat 28 lessen.
  • online cursus - met begeleiding - hetzelfde als bij zelfstudie maar dan mét begeleiding in de vorm van 3 x een telefonisch consult en 3 x een bach bloesem mix voor u persoonlijk samengesteld en gericht op angst / vertrouwen. 

De cursus bestaat uit 7 modules: 

  • module 1 = je angst in beeld
  • module 2 = de kracht van je gedachten 
  • module 3 = het energieveld
  • module 4 = meditatie als natuurlijk kalmeringsmiddel
  • module 5 = focus op vertrouwen
  • module 6 = visualiseren kun je leren
  • module 7 = een nieuw begin (met quiz)

Dus ..... heb je er genoeg van om altijd maar weer in de angst te schieten en te bedenken wat er allemaal mis kan gaan. Of ben je iemand die zich altijd maar zorgen maakt en dag en nacht loopt te piekeren. Dan is dit iets voor jou! Reken af met die negatieve gevoelens. Of liever gezegd leer er mee omgaan. De cursus is geschikt voor iedereen die in meer of mindere mate met angstige gevoelens en gedachten rond loopt. Of je nu last hebt van angst en of paniekaanvallen - van faalangst - of je altijd maar zorgen maakt. In deze methode leer je dit nare angstgevoel te transformeren in een veilig en vertrouwd gevoel. 

Alle kennis die ik in de loop der jaren heb opgebouwd heb ik hierin verwerkt. 

Je kan in je eigen tempo in je eigen tijd de cursus volgen - op de momenten dat het jou uit komt. 

De online cursus - zelfstudie - staat vanaf 01 oktober jl. online en kost ter introductie 97 euro incl. btw. Vanaf 01 november 2018 gaat de prijs omhoog naar 147 euro incl. btw. 

Aanbieding: tot 15 oktober a.s. heb ik voor iedereen die zich vóór die datum aanmeldt een leuke bonus - je krijgt dan een gratis rescue spray 20 ml ter waarde van 20,95 euro. 

  

Hieronder een korte sfeerimpressie wat je kunt verwachten van den cursus.

Praktijk het Haagje - Veronique van den Dam - het haagje 22 - 6652 GD  Druten - tel. 0487 510001 of mobiel 06 - 3859 2992  / Rekeningnummer iban NL56 RABO 0112 9693 21 ten name van praktijk het Haagje Druten - Bic code RABONL2U - copyright Praktijk het Haagje - klik hier voor disclaimer.