astro-consult


Hoe staan de sterren?

Altijd al benieuwd geweest hoe de sterren stonden op het moment dat jij bent geboren?

Wil jij weten waar alle planeten staan in jouw geboorte horoscoop (radix). Dit is je kans!

Vanaf 01 februari a.s. bied ik horoscoop consulten aan.

Al mijn hele leven ben ik bezig met astrologie. Op 29 jarige leeftijd heb ik 4 jaar les gehad van Manders (bekende astrologe). 

Maar eigenlijk ben ik vanaf mijn 15e jaar al gepassioneerd bezig met astrologie.

Door de jaren heen heb ik tientallen horoscopen gemaakt en hiervoor ook uitleg gegeven.  

 

Wat heb ik nodig? 

Voor het duiden van je horoscoop heb ik nodig: 

 • geboortedatum
 • geboorteplaats
 • geboortetijd - en ja dit komt heel nauwkeurig - eventueel op te vragen bij de burgerlijke stand. 

Kies onderstaand het thema wat je wilt behandelen. 

 • karakter analyse
 • studierichting
 • beroepskeuze
 • ziekte + gezondheid = medische astrologie

Wat krijg je allemaal? 

Je krijgt hiervoor via mail een print van jouw geboortehoroscoop. En een print van je radix met daaromheen de transits voor dit moment. Transits zijn de planeten hoe ze op dit moment staan. Deze worden om jouw radix gezet en zo zie je wat op dit moment speelt en belangrijk is voor jou. 

Daarnaast een uitgebreide uitleg van mij over waar jouw Zon, Maan en Ascendant staan. En natuurlijk ook over de planeten Mercurius - Venus - Mars - Saturnus - Jupiter - Uranus -Neptunus - Pluto. Er wordt precies uitgelegd in welk huis (gebied) jouw planeten staan.

Staat jouw Zon bijvoorbeeld in je zesde huis (werk, collega's, dagelijks leven) dan werkt dat heel anders uit dan een Zon in het 11e huis (sociaal leven, vrienden).

Natuurlijk kijk ik naar de onderlinge aspecten. Maken Zon en Maan een driehoek (90 gr. is gunstig) of een vierkant (spanning)? Je krijgt een mooie karakter analyse waarin jouw positieve kanten + talenten uiteraard worden benadrukt. 

Je hebt ook de mogelijkheid om aan te geven welk onderwerp jij belangrijk vindt zoals relatie - werk - gezondheid - talenten - studie richting - maansknopen.

Bij werk + studie kijken we bijvoorbeeld naar intelligentie - talent - 2e huis van geld verdienen - naar het 6e huis van dagelijks leven / collega's en naar het 103 huis (MC) roeping.

Waar heb jij behoefte aan in je werk. Wat vind jij belangrijk? Is dat vrijheid - structuur - ben je graag dienstbaar bezig of meer een leiders type? Misschien wil je wel een eigen zaak beginnen? In je horoscoop zijn de planeten de richtingaanwijzers. Ga je mee met deze energie dan heb je veel meer het gevoel dat het leven soepel verloopt. 

Ik geef geen prognoses (voorspellingen) maar ik kan wel door de transits zien wat er op dit moment speelt. Dit kun je namelijk zien aan hoe de planeten op dit moment om jouw horoscoop staan. Naar welk gebied gaat op dit moment de meeste energie uit.

Momenteel staan bijvoorbeeld Pluto, Jupiter en Saturnus dicht bij elkaar in Steenbok - dit is een zeer intens aspect. Ik leg dan uit op welk gebied dit voor jou werkt en hoe je hier het beste mee om kan gaan. 

 

Dus .... heb je het gevoel dat je vast loopt in je leven en weet je even niet welke kant je uit zal gaan. Of wil je gewoon een mooie karakter analyse van jezelf?

Laat dan nu je horoscoop duiden - je zal versteld staan wat de sterren en planeten je allemaal willen vertellen. 
De prijzen zijn inclusief enkele uren voorbereiding en inclusief btw. 

Wil je een astro-consult ontvangen - bestel dan hierboven een astro-consult naar keuze + vul hieronder het formulier in. 

Vul onderstaand formulier in en ik maak zo snel mogelijk een afspraak.


ja, ik wil een astro-consult aanvragen

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


mijn eigen horoscoop

Hieronder staat mijn eigen geboorte horoscoop (radix van Veronique) met daar omheen de planeetstanden van 19 januari 2020 (transits). 

Astrologie valt onder het teken Waterman - de heer van Waterman is Uranus - dus je kijkt naar waar deze planeet en dit teken zich in de radix bevinden.

Verder zijn psychologisch inzicht (Schorpioen) en coachingsvaardigheden (Weegschaal) belangrijk. Het is ook mooi meegenomen dat je kunt meeleven, troosten, je kan inleven in je cliënt. Dit valt onder het teken Vissen en daar staat "toevallig" mijn Zon. Waar je Zon staat daar besteed je je energie aan. 

 

Mijn interesse voor astrologie kun je halen uit: 

 • Jupiter conjunct Uranus in Weegschaal = filosofisch aangelegd en andersdenkend en een prima aspect voor een astroloog. 
 • Jupiter conjunct Uranus staan bovendien driehoek (gunstig aspect) MC (roeping). 
 • Tweelingen op het MC - dit is het 10e huis - en geeft je roeping aan. De heer van Tweelingen staat in Waterman in 6.
 • Communicatie met anderen is heel belangrijk. Omdat er veel in Schorpioen staat en planeten in 8e huis heb je het liefst dat deze gesprekken diepgaand en transformerend zijn. 
 • Mercurius in Waterman = interesse in astrologie in het zesde huis van werk.
 • Zon in Vissen = meeleven, inleven, wil de medemens helpen - bach bloesem valt ook onder het teken Vissen. 
 • Maan in Weegschaal = coachen 1 op 1 in het tweede huis van talent en geld verdienen. De Maan is voor Vrouwen heel erg belangrijk. Zij leven soms nog meer in hun Maan dan in hun Zon. 
 • Het teken Schorpioen staat op het 3e huis van communicatie met Neptunus (de heer van Vissen) erin. Voelt anderen haarfijn aan en wil helpen op mentaal gebied. 
 • Planeten in 8e huis = Schorpioen huis = grote interesse in psychologie en levensvragen. 
 • Yod in horoscoop (vingerwijzing God) met als apex Pluto in 1. Veel energie gaat naar interesse in psychologie - met inconjuncties naar 6e huis = werk en 8e huis = schaduwkant. Het is een uitdagend aspect (altijd maar aan het onderzoeken) maar ook een talent (voor psychologie). 
 • De yod is misschien moeilijk te begrijpen als je niet veel van astrologie weet maar voor diegene die er wel meer van weten is het reuze interessant. 
 • Als je kijkt naar de groene tekens (transits) rondom de radix dan zie je veel planeten in 4e, 5e, 6e en 7e huis. Momenteel gaat er veel aandacht naar eigen gezin, kinderen, en werk + relaties. 

www.praktijkhethaagje.nl