even voorstellen

Mijn naam is Veronique en ik ben 49 jaar. Ik woon in Druten, ben getrouwd en we hebben 3 kinderen van 23, 21 en 16 jaar. 

Na mijn HAVO en Schoevers opleiding heb ik 8 jaar als secretaresse gewerkt. Maar om de een of andere reden gaf dit geen voldoening. Ik dacht er zit veel meer in het leven. Ik wil met mensen en hun emoties werken - daar ligt mijn passie.

 

Dus besloot ik het roer helemaal om te gooien en ging een 4 jarige astrologie opleiding volgen (ASAS). Astrologie vind ik nog steeds heel interessant want je kan er echt heel veel uit halen (relatie, ziekte, beroep, talent, gezondheid) Zelf heb ik Zon in Vissen, Maan (en de zuidknoop) in Weegschaal en Ascendant Maagd. Nu gebruik ik de astrologie alleen nog als hobby voor mezelf of als mensen meer willen weten over beroepskeuze.

 

Via via kwam ik in aanraking met de bach bloesem therapie. Ik dacht meteen - nu heb ik het gevonden! Dat is het! Vanaf het moment dat ik hier over hoorde vertellen was ik enthousiast. Nadat ik ze voor mezelf en mijn gezin ging gebruiken was ik helemaal om!

 

In het jaar 2000 ben ik de officiële opleiding voor bach bloesem consulente bij TS Products gaan volgen (nivo 1, 2 en 3). En sindsdien werk ik als bach bloesem consulente. Inmiddels heb ik meer dan 17 jaar ervaring hierin. Bijna dagelijks help ik mensen met het uitzoeken van de remedies en hoor ik hun positieve verhalen terug.

 

Vervolgens ben ik gestart met een 3-jarige voetreflex therapie opleiding en heb deze afgerond in 2008. Ook heb ik de HBO opleiding Medische Basiskennis gevolgd via Sonnevelt opleidingen (2007). Vanaf 2014 heb ik me een paar jaar in de aroma therapie verdiept en maak nu nog steeds rollers klaar met daarin essentiële olie. Perfect te combineren met de bach bloesems. Ik geef ook voetreflex therapie en zowel persoonlijke als telefonische consulten voor de bach bloesem therapie. 

 

Met veel plezier werk ik aan huis. Zo is gezin en werk prima te combineren. Ik werk ma t/m vrijdag onder schooltijd en avonden en vakanties in overleg. 

Praktijk het Haagje - Veronique van den Dam - het haagje 22 - 6652 GD  Druten - tel. 0487 510001 of mobiel 06 - 3859 2992  / Rekeningnummer iban NL56 RABO 0112 9693 21 ten name van praktijk het Haagje Druten - Bic code RABONL2U - copyright Praktijk het Haagje