even voorstellen

Mijn naam is Veronique en ik ben 50 jaar. Ik woon in Druten, ben getrouwd en we hebben 3 kinderen van 25, 23 en 18 jaar.

Onze oudste zoon woont inmiddels samen met zijn vriendin. 

Na mijn HAVO en Schoevers opleiding heb ik 9 jaar als secretaresse gewerkt. Dit werk heb ik altijd best graag gedaan maar toch miste ik iets. Al sinds mijn 15e jaar had ik interesse in astrologie en ik besloot het roer om te gooien. Ik ging een 4-jarige astrologie opleiding volgen (ASAS). Dit vind ik nog steeds heel interessant want je kan er echt heel veel uit halen (relatie, ziekte, beroep, talent, gezondheid). Zelf heb ik Zon in Vissen, Maan (en de zuidknoop) in Weegschaal en Ascendant Maagd. Nu gebruik ik de astrologie alleen nog als hobby voor mezelf of als mensen meer willen weten over beroepskeuze.

 

Via via kwam ik in aanraking met de bach bloesem therapie. Vanaf het moment dat ik hier over hoorde vertellen was ik enthousiast. Nadat ik ze voor mezelf en mijn gezin ging gebruiken was ik helemaal om!

 

In het jaar 2000 ben ik de officiële opleiding voor bach bloesem consulente bij TS Products gaan volgen (nivo 1, 2 en 3). En sindsdien werk ik als bach bloesem consulente. Inmiddels heb ik bijna 20 jaar ervaring hiermee. Bijna dagelijks help ik mensen met het uitzoeken van de remedies en hoor ik hun positieve en enthousiaste verhalen terug.

 

Vervolgens ben ik gestart met een 3-jarige voetreflex therapie opleiding en heb deze afgerond in 2008. Ook heb ik de HBO opleiding Medische Basiskennis gevolgd via Sonnevelt opleidingen (2007). Vanaf 2014 heb ik me een paar jaar in de aroma therapie verdiept en ik maak nu nog steeds rollers klaar met daarin essentiële olie. Perfect te combineren met de bach bloesems. Met veel plezier werk ik aan huis. Zo is gezin en werk prima te combineren. 

 

Ik wil graag zoveel mogelijk mensen helpen met hun emotionele problemen. Door middel van de bach bloesem therapie kun je echt je mindset veranderen.

Zo binnen zo buiten. Doordat je gedachten en gevoelens positief veranderen, creëer je verandering in de buitenwereld.  


www.praktijkhethaagje.nl