Wie ben ik en hoe kan ik jou helpen?


Mijn naam is Veronique, 51 jaar, getrouwd en ik woon in Druten. We hebben drie kinderen van 25, 23 en 19 jaar. Onze oudste zoon woont inmiddels samen met zijn vriendin. 

Na mijn HAVO en Schoevers opleiding heb ik 9 jaar als secretaresse gewerkt.

Dit werk heb ik altijd best graag gedaan maar toch miste ik iets. Al sinds mijn 15e jaar heb ik interesse in astrologie en ik besloot het roer helemaal om te gooien. Ik ging een 4-jarige astrologie opleiding volgen (ASAS). Dit vind ik nog steeds heel interessant want je kan er echt heel veel uit halen (relatie, ziekte, beroep, talent, gezondheid).

Zelf heb ik Zon in Vissen, Maan (en de zuidknoop) in Weegschaal en Ascendant Maagd. Op 01 februari 2020 ben ik gestart met Asro-consult. Je kunt vanaf dan een consult aanvragen voor een horoscoop uitleg / karakter analyse. Dit loopt erg goed, de mensen vinden het echt leuk om te zien wat er allemaal in de sterren staat. 

 

Via via kwam ik in aanraking met bach bloesem therapie. Vanaf het moment dat ik hier over hoorde vertellen was ik enthousiast. Nadat ik ze voor mezelf en mijn gezin ging gebruiken was ik helemaal om! 

 

In het jaar 2000 ben ik de officiële opleiding voor Bach bloesem consulente bij TS Products gaan volgen (nivo 1, 2 en 3). En sindsdien werk ik als bach bloesem coach. Inmiddels heb ik hier bijna 20 jaar ervaring mee en heb ik honderden mensen geholpen om op emotioneel niveau weer in balans te komen.

 

Vervolgens ben ik gestart met een 3-jarige Voetreflex opleiding en heb deze afgerond in 2008. Ook heb ik de HBO opleiding Medische Basiskennis gevolgd via Sonnevelt opleidingen (2007). In 2014 heb ik me verdiept in aromatherapie van doTerra. Erg leuk om met essentiële olie te werken en ook hier zit een geneeskrachtige werking aan, zowel lichamelijk als op emotioneel niveau. 

 

Wil je meer info over wat ik precies doe en wat ik voor jou en je gezondheid kan betekenen, neem dan een kijkje bij praktijk

 

Met veel plezier werk ik aan huis. Zo is gezin en werk prima te combineren. 


www.praktijkhethaagje.nl